Dåliga spånbalar!

Har precis varit ute och mockat, och kan säga att jag VERKLIGEN inte är nöjd med spånbalarna som vi har fått hem. Då den gamla leverantören har gått i pension, har vi fått hitta en ny leverantör av spånbalar och de nya är tydligen gjorda av någon slags miljöplast, så de är hur tunna och bräckliga som helst. Det räcker att man drar (otroligt lätt) med nageln över plasten för att halva balen ska öppna sig, fruktansvärt irriterande! Förhoppningsvis hittar vi en bättre leverantör snart, för jag blev bara liite arg när jag skulle ta ner spånbalen från pallen, och hela balen sprack så hälften av spånet kom över mig oc på golvet. Suck säger jag bara..! ;/

Har ni någon gång haft problem med leverantören till erat stallmaterial? Dåligt spån, hö, halm, torv eller liknande..?


Bilden är lånad
här/Wäggetorp Gård

/Josefine

Kommentera ♥
Postat av: Madde

Sugen på att vara med i veckans blogg? ;)

Vem vill inte ha mer läsareDIREKTLÄNK:

http://mezos.blogg.se/2011/december/veckans-blogg-2.html#comment

2011-12-21 @ 16:44:12
URL: http://mezos.blogg.se/

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback