Häst - köp eller inte..?

Har tvivlat lite på hur det ska bli med ett ev hästköp under en period nu. Har varit lite dåligt med ridning det senaste, så vi får väl se hur det blir helt enkelt. Kan dock komma med ett ganska "glädjande" besked, jag har nämligen hittat en helt otroligt (i mina ögon i alla fall) fin häst. En valack på 4 år, grundriden men inte speciellt välutbildad än - inte så konstigt med tanke på att han inte är gammal. En fux med bläs och tre vita strumpor, ca 167 cm hög men växer lite till. Känns verkligen som att detta är precis vad jag har letat efter, så jag och mamma ska "utvärdera" situationen lite och se om vi kommer fram till någonting.

Lägger upp en bild på årets "utlottningshäst" för Göteborg Horse Show - Czardaz heter han och är en snart fem-årig fux./Josefine

Kommentera ♥
Postat av: FlizanLizan

HejsanÄru sugen på en ny design så kostar bara mina designers 75 kr eller 100 kr :P

2011-12-23 @ 11:45:20
URL: http://flizanlizan.blogg.se/

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback