Mål inför 2012

Precis som många andra tänkte även jag lägga in mina mål för det nya året - 2012. Jag kommer antagligen inte enbart lägga upp mål inom ridsporten, utan även lite annat som jag har tänkt att klara av, men vi får väl se hur många av mina mål jag lyckas uppfylla..! :)


* Återfå motivationen inom ridningen -
det har varit ganska dåligt med ridningen för min del det senaste då jag helt enkelt har varit för omotiverad för att hinna med. Visst skulle jag kunna skylla på skolan, men samtidigt känns det ändå fel - jag har gott om tid på exempelvis helger och det är väl egentligen mitt eget fel att det inte har blivit så mycket ridet den senaste tiden. Tänkte ta tag i detta nu när det nya året kommer och jag ska göra allt jag kan komma på för att återfå min motivation.

* Börja med natural-horsemanship - även om jag inte har ridit så mycket på sistone, betyder det inte att jag har spenderat lite tid med hästarna - snarare tvärtom. Jag har varit en hel del i stallet och jag kan verkligen slappna av där, någonting som är ganska skönt med tanke på all press osv med skolan, fotbollen mm. Jag har länge tänkt prova NH-träning på hästarna, men jag har inte riktigt hunnit läsa mig in i hur man börjar. Jag har nu däremot "läst på" en del, och jag känner att ett nytt år skulle kunna ge mig chansen att börja om på nytt. Jag anser inte att NH är någonting man använder sig av för att bara kunna trickträna hästen osv, jag tycker att det är en slags "livsstil" som man alltid ska använda sig utav för att få en bättre relation med sin häst.

* Ta en plats i A-laget (fotboll) - trots att jag redan i år har varit med och spelat i A-laget, har jag tänkt att verkligen ge fotbollen en chans nu. Det är nytt år, nya tränare och nya möjligheter. Jag visste redan förra året att jag kunde ha tagit en A-lags plats om jag bara hade velat men då ville jag helt enkelt inte. Nu känns det dock som att fotbollen är rolig igen och den känns värd att satsa på - dock inte på högre nivå än division 3 som vi nu spelar i ;)

* Eventuellt hitta ett sommarjobb i ett stall - detta är någonting som jag har varit sugen på ett tag, men det har inte riktigt blivit av att jag har letat efter något stall att sommarjobba i. Vi får väl se hur jag gör till nästa år, då jag har planer på att åka på språkresa under tre veckor av sommarlovet, men eftersom ingenting är bestämt än får vi helt enkelt se vad jag bestämmer mig för. Båda sakerna vore en rolig upplevelse för mig :)

* Se till att paddocken hemma blir klar - jag vet mycket väl att det kostar en del pengar att bygga en paddock, men nu är vi nästan klara - det som fattas är (baara) staket och själva underlaget. Allt är dränerat och färdigt med en duk osv, det ska bara på sand och staket. Vi har dessutom hittat en person som skänker bort just underlag till paddockar och vi ska prata med honom och se om vi kan få/köpa till oss. Jag tror just nu att allt som krävs är att mamma och Mats ska få en liten spark i baken av mig, så de ser till att ringa honom någon gång..!

* Bli en bättre fotograf - detta målet är jag faktiskt ganska stolt över att jag kom på. Jag har tänkt flera gånger på hur tråkigt det är att se något riktigt vackert ekipage (inom ridsporten då), och så står man och fotar massa bilder, och sen när man är klar och öppnar bilderna på datorn, så ser de katastrofala ut. Taskiga vinklar, dålig skärpa, suddiga osv - jag tror många känner igen sig. Därför ska jag försöka förbättra mina fotografier genom att öva, öva, öva och öva lite till, samt läsa (ev) några fotokurser eller tutorials osv på nätet.

Har ni några speciella mål inför 2012? Vad är de i så fall?

2

:D

Häst fotad på VORF


/Josefine

Kommentera ♥
Postat av: Linda

fina bilder:D

2011-12-19 @ 15:42:07
URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros
Postat av: Linda

det är från smurfarna:D

2011-12-19 @ 16:19:27
URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros
Postat av: Stina

Sv: tusen tack!!:-)

2011-12-19 @ 16:23:24
URL: http://sodressage.blogg.se/
Postat av: Erika

Kul att sätta upp lite mål. :)

SV:

Tack :D

2011-12-19 @ 18:48:54
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Erika

SV:

Ja mål har jag.

Men väljer o hålla de på lite is, för att jag inte ska bli allt för besviken om det inte går.Eftersom min ponny gjort något väldigt knasigt, så har hon problem med sin bog & skulder blad.Hon är bara 3 år, snart 4 år.

Så jag vet inte ens om de går rida henne fram över.

Nu sätts hon igång efter en hälta hon dessutom fick.Så hon är lite ut av en problem ponny på de skadade området.

Även problem ponny inom ridning, hantering osv.Så målen behåller jag lite för mig själv.

Men framför allt fokuserar på att få bort spänningar m.m.

samt få en hållbar häst, med bra bjudning o en glädje. :)Sen när allt går i rätt riktning.

Kommer vi satsa på dressyr & hoppning. :)

Så de hoppas jag kommer gå, längtar tills dess.

2011-12-19 @ 19:04:28
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Erika

SV:

Ja precis, de är jätte tråkigt att behöva gå igenom allt detta.

Men de är bara kämpa på helt enkelt. :)

Och hoppas på de bästa.Hade mål redan detta år som fick skjutas upp p.g.a att hon blev halt o fick stå 6 veckor.

Inte speciell lång tid, ibland får dom ju stå ännu längre p.g.a hälta.Men trist ändå.

Men dom målet har ju skjutits fram nu till 2012.

Och får se om jag lyckas genom föra de jag vill.

Hoppas på de. :)

2011-12-19 @ 22:48:53
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Amanda

svar' ja :D ne eller hur, så fint!

2011-12-20 @ 10:25:45
URL: http://amandalindblom.se

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback