Mina nyårslöften!

Har ju tidigare gjort ett inlägg om vilka mål jag har inför 2012 - alltså saker som jag själv hoppas att jag ska lyckas med, det är ju trots allt saker som jag inte riktigt vet om de kommer att bli sanna. Ni kan läsa mina mål här.

Inför detta året har jag faktiskt enbart ett nyårslöfte, och det är ett löfte som jag har hållt sedan 2009's början. Inte äta något godis över huvudtaget. År 2009 fick jag 1000 kr för att jag klarade att hålla upp under hela året, men år 2010 och nu under 2011 har mitt godislöfte varit frivilligt, vilket betyder att jag inte har fått någonting för att klara det. Jag är dock ganska nöjd med mitt liv nu, utan något godisätande, så jag tänker fortsätta så..! :P

Har ni något nyårslöfte?/Josefine

Kommentera ♥

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback