Ryttarens hälsa

Har lagt till en ny kategori här på bloggen - Ryttarens hälsa fick den heta. Jag har tänkt ett tag på detta, och med tanke på att jag själv tränar en del, gjorde jag en kategori för att dela med mig lite och ge er lite tips. En bra kondition underlättar ridningen en hel del - du blir inte andfådd lika snabbt och dessutom kan man faktiskt koncentrera sig bättre genom att hålla en bra kondition. Man orkar mer (såklart) och en bra kondition ger enligt mig ett rikare liv. Igår var det ju julafton och mamma fick nämligen en roddmaskin i julklapp och det är en bidragande orsak till att jag skapade den här kategorien just nu.

En roddmaskin är en mycket effektiv träningsmaskin och den aktiverar både armar, ben, mage och rygg. På bilden nedanför ser ni hur en roddmaskin ser ut, och den går att ställa in på olika motstånd osv. Att träna på roddmaskinen i ca 15-20 minuter räcker ganska väl då man blir lite lagom trött (beroende på kondition och motstånd), men man blir ju samtidigt inte helt slutkörd. Perfekt att köra ett lagom pass på morgonen ;)


/Josefine

Kommentera ♥

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback