söndag 11 december

Vilken otroligt trevlig rubrik det blev..! :) Tänkte ladda upp några redigerade bilder, men det gick inte så himla bra då blogg.se (lite som vanligt), inte riktigt ville samarbeta med mig och lägga upp några bilder. Tråkigt tråkigt, men sådant är livet..!

Den här helgen har varit otroligt slapp, jag tror knappast att jag har gjort någonting vettigt. Eller jo, jag städade faktiskt igår och hjälpte till med att sätta upp belysning på granen och altanräcket hemma, duktigt jag vet. Mockade också - som vanligt - och eftersom det var lördag så var jag otroligt generös och fixade ordning eeextra noggrannt med nytt spån, nytvättade vattenhinkar osv (precis som alla andra lördagar). Idag har jag varit på fiiika hos syster Madde + Andreas o Bebis-Iza. Mysmys med goda chokladbollar :D

Nu ska jag o resten av familjen kolla på "Little Fockers", haha ska bli.. intressant. Ha en fortsatt trevlig söndag allihopa ;)


black and white

/Josefine

Kommentera ♥
Postat av: johannag

Fin bild! :)

2011-12-16 @ 19:59:18
URL: http://johannag.blogg.se/
Postat av: Amanda

sjukt häftig bild!

2011-12-19 @ 11:01:22
URL: http://amandalindblom.se

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback