Ständiga justeringar!

Jag var inte riktigt nöjd med bloggens utseende efter de förra ändringarna jag gjorde. Det vita fältet bakom menyn till höger skulle nämligen gå hela vägen ner till slutet av sidan (och ligga i jämnhöjd med inläggssidan), men när jag skrev ett nytt inlägg så ändrades ju sidans längd, och därmed låg inte de vita fälten brevid varandra längre. Jag gjorde lite mellanrum mellan headern och själva inläggen, och även mellanrum mellan menyn och inläggen, så behöver jag inte dra det vita fältet så långt ner.

Tycker själv att det ser bättre ut nu, så bestämde mig för att fortsätta pilla med menyn. Lade in lite olika bilder, en som är länkad till våran bloglovin' sida samt en länk/bild till alla mina hästar som står hemma just nu. Klickar ni på bilderna kommer ni till inläggen då jag skrev om varje häst, och tyckte det var lite trevligt att ge hästarna lite extra uppmärksamhet där. Skrev dessutom iordning en text om själva bloggen. Hoppas att ni gillar förändringen! :)

häst :)

Signaturen JT.


Kommentera ♥
Postat av: LIIV - vanlig men unik

Sv: okej det låter ju supertrevligt :) Ett kompispar har fest så jag lär väl hamna där hehe.Kul med lite småändringar på bloggen :)

2011-12-30 @ 22:25:49
URL: http://liivahliin.blogg.se/
Postat av: LIIV - vanlig men unik

Sv: men det är rätt! :) ge bloggen ett litet "lyft" ;)

2011-12-31 @ 00:17:28
URL: http://liivahliin.blogg.se/

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback