Berg- och dalbana

Är det bara jag som har lagt märke till att de flestas liv verkar vara i en ganska djup svacka just nu? Jag själv har ont i ryggen, Bulinka har haft kolik, Emma och Anna (elfstrands.se) har haft tråkiga skadeproblem med båda sina hästar, Ingrid och Linn (dressyrmupparna.se) likaså. Jag har inte en aning om vad detta beror på, men det känns enligt mig väldigt tråkigt att allting bara tycks gå neråt för många just nu. Motivationen kanske tryter hos de flesta, men enligt mig så borde våren vara en årstid då man lägger en långsam vinter bakom sig och börjar blicka framåt istället, någonting som inte verkar vara speciellt enkelt just nu. Jag hoppas i alla fall att allt kommer att bättra sig snart, någon gång borde ju oturen försvinna, eller hur?

Man får väl helt enkelt acceptera att livet är lite som en berg- och dalbana ibland, det kan gå upp eller ner, eller vad tycker ni? Så länge får väl åtminstone jag drömma mig bort till sommaren och de underbara grekiska öarna igen ;)

Grekland

/Josefine


Kommentera ♥

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback