2012

NU kommer det första inlägget för detta året, haha! :) Och vad ska man säga..? Nytt år - nya möjligheter antar jag, sanningen är ju faktiskt sådan. För att bevisa det så ska jag nu ut och träna - roddmaskin, cross-trainer, motionscykel och promenadband, riktig hårdträning med andra ord..! Borde kanske fixat ett till mål inför detta år - träna minst en gång i veckan, utöver fotboll/ridning. Dock låter det som att vi i nuläget kommer att ha två matcher och tre fotbollsträningar i veckan, så alla veckor kanske det inte blir alltför aktuellt med en extra styrketräning hemma.Kanske ska satsa på att få en sådan här kropp..? Eller inte, kan säga att det här resultatet är inte riktigt det jag  vill uppnå genom att träna ;)

/Josefine

Kommentera ♥

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback