En fullspäckad dag!

Vaknade klockan halv nio idag, var bestämt redan igår att vi skulle åka och röja ut på gården som mina farföräldrar precis har sålt. Med tanke på att det är ett väldigt stort hus med 5 rum på övervåningen blev det ganska mycket saker att städa bort. Dessutom har de "walk-in-closets" i alla rummen så de blev ytterligare massa förvaringsutrymmen som skulle rensas ur. Runt fyra var vi klara och nu är jag äntligen hemma, trött om något. Klockan sju ikväll bär det av till TVÅ timmarsfotbollsträning, så jag kommer antagligen inte vara hemma förräns klockan är runt halv tio, jippie..!

Med tanke på att jag inte har varit hemma på hela dagen förräns nu, lär detta bli enda blogginlägget idag, tyvärr. Har väl egentligen tid till att göra ett inlägg till, men vet inte riktigt vad jag ska skriva om, så tycker att det känns bättre med lite mindre uppdatering istället för ett tråkigt meningslöst inlägg (precis som detta egentligen är..). Hoppas i alla fall att ni alla har en härlig tisdag, förhoppningsvis inte lika stressad som min!

För att liva upp lite i vintermörkret lägger jag upp en härlig bild från förra hösten i Grekland :)

Grekland

/Josefine

Kommentera ♥

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback