Gotha's dagbok

Kollade in på Ludger Beerbaums hemsida, och hittade "Gotha's dagbok". Tycker det var lite roligt att läsa, dock står det på tyska så jag översatte texten på nätet, blev lite grammatiska fel såklart så jag har nu justerat texten och lagt in den här, så ni också kan läsa Gothas dagbok. Vill ni ha den på tyska, klicka här.Många av mina dagar är ungefär detsamma, precis som idag. Ludger har ridit mig idag igen. Idag var det ovanligt bra väder för att vara den här tiden på året. Jag minns förra året där vi rider i månader endast i ridhuset. Där kan jag då och då också springa fritt, det gillar jag att göra. En sån här dag tänker jag tillbaka på saker jag har upplevt och berättat för mina kollegor. I ladan jag är mer av en lugn kille, jag tänker så mycket. Inte som många av mina kolleger som bara har andra saker i sitt huvud ... Till exempel, min vän Coupe de Coeur. Vi var tillsammans på EM i Madrid - han och jag, för Tyskland för Sverige. Därför har vi setts under veckan, men inte så mycket. Inte ens i prisutdelningen, där vi fick våra guldmedaljer presenterade. Det var inte hans fel att Sverige inte fick någon medalj - tvärtom - det var hans förtjänst att svenskarna var så bra alls. Coupe de Coeur var ännu femma indivuduellt. Bättre än mig!

På vägen hem i bilen frågade jag honom hur det var och var han har gjort sina misstag. Jag frågade honom en fråga om en oxer, liggande med bommarna på marken, efter hans försök att komma över det, men han sa att han hade helt glömt bort det. Han har bara talat om andra hingstar som han inte gillar. I vårt yrke är det bra, ibland är det inte så mycket att tänka på, och problemen är snabbt glömda. Det är också bra att komma ihåg att det är svårt att lära sig och göra det bättre nästa gång. Jag har nämnt tidigare att jag är mycket ambitiös - ibland lite för ambitiös. Coupe de Coeur har också blivit tysk mästare i år (jag deltog inte)! Han är den enda i stallet (med Ludger) med denna titel. Souvenir står på Philip, som har vunnit titeln en gång tidigare och dessutom mycket nära hingsten i ladugården, som är min pappa - Gold Fever. Han var även en tvåfaldig tysk mästare!

/Gotha

Här är jag med min Marie.

GothaMarie


Kommentera ♥

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback