Livello

Var nyss inne och kollade på hästmagazinets hemsida, och såg att Angelica Augustsson har fått ett extra tillskott bland sina hästar - S.I.E.C. Livello som tidigare har ridits av Cameron Hanley. Livello är en (enligt mig) otroligt vacker skimmel född 1999 e. Limbus. Han är i nuläget inte Angelicas förstahandsval inför OS, utan den platsen har fortfarande Mic Mac du Tillard. Jag önskar verkligen Angelica och hennes hästar all lycka, då hon verkligen är en tjej som jag beundrar och respekterar!

Här kommer en bild på finafina Livello!/Josefine

Kommentera ♥
Postat av: hanna löfgren

Svar : Tack så mycket! :)

2012-01-05 @ 22:15:54
URL: http://treryttares.blogg.se/
Postat av: jeffä

Vad händer i helgen:)?

2012-01-05 @ 22:52:22
URL: http://horsesinfocus.blogg.se/

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback