Svar på kommentar

kommentar.

Jag fick en kommentar ang. inlägget om HV Polo som jag skrev för ett tag sen,
inlägget finner ni här.
EmmA, du ville att jag skulle skicka direktlänken till den vita tröjan där, men eftersom du inte lämnade bloggnamn eller mejladress så gör jag ett separat inlägg om detta här istället, så kan dessutom alla få länken.

Genom att klicka här finner ni den här tröjan på HV Polo's hemsida. Och EmmA, jag hoppas att du blev nöjd med det här svaret. Om länken krånglar så får du skicka en ny kommentar, men lämna gärna mejladress eller blogg då. Ni andra får självklart skicka en kommentar om länken krånglar för er också, så ska jag försöka fixa det :)
/Josefine

Kommentera ♥
Postat av: MIN CENTIMETERKAMP

Svar:

Tack så mycket upphöjt i två! fina du ♥

Det värmer i hjärtat att höra orden, tack återigen!

2012-01-08 @ 13:42:28
URL: http://abstinens.blogg.se/
Postat av: Madde

Sugen på att vara med i veckans blogg? ;)

Vem vill inte ha mer läsare ^^DIREKTLÄNK:

http://mezos.blogg.se/2012/january/veckans-blogg-3.html#comment

2012-01-22 @ 14:07:56
URL: http://mezos.blogg.se/
Postat av: Noomie

Den var himla snygg faktiskt! :)

Du har inte lust att följas via bl förresten?(:

2012-02-01 @ 12:34:27
URL: http://lexx.blogg.se/

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback