Världens bästa hoppryttare!

ÄNTLIGEN HAR DET HÄNT! Nu har Rolf-Göran Bengtsson kommit upp på förstaplatsen i världsranikningen i hoppning. Han har passerat tvåan Eric Lamaze och nu är Rolf-Göran Sveriges första världsetta i en olympisk gren, helt otroligt roligt! Hittade den här nyheten på nätet, men kan tänka mig att många fler redan har fått reda på det! ;)/Josefine

Kommentera ♥
Postat av: jeffä

Hehe tackar!:) ja, hehe han har ett rätt gulligt namn:)

2012-01-07 @ 16:48:28
URL: http://horsesinfocus.blogg.se/
Postat av: Lina

Så grymt kul! :)

Härligt för han oxå.Hoppas din helg varit bra? :)

2012-01-16 @ 11:24:30
URL: http://bossutveckling.blogg.se/
Postat av: Fia

Ja! Det är fantastiskt att Roffe leder! Och ännu roligare att han fick Jerringpriset! Svensk ridsport har ökat sin tid i media efter det=)!! GOTT!

2012-02-15 @ 06:32:52
URL: http://vipwins.blogg.se/

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback