Besök hos naprapaten

Känns ganska trist att jag (på grund av min rygg) inte får rida just nu, det är verkligen riktigt segt! Var i alla fall på besök hos en naprapat idag och han kände verkligen igenom HELA ryggen. Tryckte, masserade osv överallt. Jag fick dessutom elstötar längs med hela ryggraden för att slappna av och spänna av musklerna på något märkligt sätt. Lite lustigt att jag låg där på mage och hela ryggen hoppade av stötarna, utan att jag kunde göra någonting åt det..! Han sa i alla fall att det var någonting som antagligen låg i kläm, så efter att ha "knäckt" olika delar av rygg, nacke och bröstkorg så kom vi fram till att jag ska tillbaka dit nästa onsdag igen för att se om det har gett något resultat, hoppas hoppas.

Plattor som liknade dessa på bilden hade jag alltså på min rygg förut.
/Josefine

Kommentera ♥

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback