Bloggtips?

Sitter just nu och kolla igenom bloggarna jag läser, och inser att 99% av dom är "stora" bloggar..
Varför undrar jag? Skulle vara grymt att läsa någon "mindre" blogg.. Tror att dom större ofta har bra uppdatering och okej design. Jag behöver tips på mindre och bra hästbloggar!


Det som får mig att fastna är:
- Designen. (Är ju designfreak själv, så kommer det en obalanserad, överdriven design så skär det i mina ögon, faktiskt! Haha!)
- Uppdateringen. (Bästa är välskrivna inlägg, några per dag. SMS-inlägg är okej om dom inte är ofta.)

Språket! (Inte talspråk (dom ist. för de,) bra grammatik osv är ett måste för mig! Observera att jag är ett kasst exempel.. lever inte som jag lär där ;D)

Hästarna och bloggarna. Är det en intressant, fin eller speciell häst? En duktig ryttare där jag kan lära mig något? Värdesätter att bloggarna skriver bra (och gärna ofta) åsiktsinlägg och givetvis är ödmjuk! Ser sina brister, och sina bra sidor. Analyserar gärna dom med! :D

- Bilderna! Gärna någon bild i varje inlägg om det går, med bra kvalité.

Just nu läser jag dom här (flera gånger) varje dag:
http://dressyrmupparna.se/ - Eftersom jag tycker att det verkar vara ganska trevliga personer, och jag tycker unghästutbildning är oerhört intressant!
http://internationalshowjumping.se/ - Jag fullkomligt talat avgudar utrustning, och Caroline uppdaterar ofta och har koll på allt hästmode! :)

http://gennes.se/ - Kommer ihåg Sofia redan från stallet.se-tiden för hennes superfina bilder osv. Verkar vara grymt rolig! :)
http://elfstrands.se/ - Kommer ihåg när dom inte var lika "kända", och var redan då imponerad av deras uppdatering och tänk. Skönt med en blogg som inte tycks ligga på Elit-nivå, utan LB/MSV däremellan! Man kan verkligen relatera till nivån! =)
http://matildaholmstrom.se/ - läste en början TLOP sporadiskt, men läste sedan Matildas inlägg oftare och oftare eftersom hon är en riktig förebild som människa och ryttare! Dessutom är ju både Wanda och Marron så himla snygga! 
http://fridahallgren.se/ - Grymt snygga hästar och ridning, verkar verkligen stå upp för sina åsikter och har bra smak på utrustning! :) Erkänner att det är bilderna på Klas i headern som fick mig att fastna - och jag började läsa bloggen från dag 1 - inlägg 1.

http://warnmarks.se/ - Skriver super, och verkar som en person man kan relatera till! En av mina nya favoritbloggar! :D

http://sannanilssondressyr.blogg.se/ - Superfina hästar och en mysig "vardagshästblogg" på elitnivå - tyvärr inte super ofta uppdatering, då hade jag varit helt fast! :)


Läser ni någon blogg regelbundet? Vad avgör för er om ni fortsätter läsa den? :)

 
Kommentera ♥

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback