Clydesdale

Såg i det senaste numret av Hästmagazinet ett reportage om Clydesdale-hästen Sir Robin. En fantastiskt fin häst med en mankhöjd på 172 cm - med andra ord ganska stor för att vara av den rasen som han är. Tycker själv att det var ganska intressant att läsa och det var ganska charmigt att se när de visade en bild på honom när han "puttade" uppsittningspallen bakåt med hjälp av ena frambenet, någonting som han dessutom hade lärt sig helt själv! Jag älskar verkligen stora hästar, så Clydesdale-hästar och framförallt Sir Robin är faktiskt hästar som jag verkligen har fallit för.

Vad föredrar du? Stora, små eller "mittemellan" stora hästar?


Bilden är lånad här/examiner.com

/Josefine

Kommentera ♥

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback