Ingen hoppning

Precis som rubriken lyder så blev det ingen hoppning, den blev helt enkelt bortglömd. 
Dock red jag lilla fishästen som vanligt majoriteten av lektionen och det gick okej.
Mot mitten/slutet satt jag dock upp på Storasyster och Maria (som red faiga eg. från början) satt upp på Pepija. 

Syster blev lite upprörd som vanligt när man kräver av henne, hon går 3-4 lektioner i veckan och oftast med lite mindre erfarna, så t.ex. när jag eller Lotta sitter upp och kräver form, lösgjordhet och snabb respons på hjälperna och slänger hon med frambenen i skritten, stannar och backar. Efter några varv åt båda holl så skärper hon sig och blir supertrevlig att rida!

Vilket som så red jag igenom henne innan jag skrittade av henne och tog Pepija och kände på henne ute och bad pappa fota, innan jag skrittade av henne.
En väldigt lärorik dag, kort sagt!

Påpekar att jag inte sitter sådär med varken skänkel eller armbåge när jag rider ordentligt.
På bilderna rider jag loss henne och då kräver hon tydliga hjälper.

Kommentera ♥

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback