Kära bloggläsare!

Ni som följt bloggen ett tag kanske har sett något av mina (max 3) inlägg, och lagt märke till namnet "Moa" i headern.. Det är då jag. En femton år gammal ridskoleryttare, inne på mitt nionde år i ridningen. Sedan ungefär fyra år sen har jag bloggat på olika bloggar, framförallt fram tills för ungefär tre veckor sen så bloggade jag på min primärblogg, www.ganrud.blogg.se. Jag har nu valt att sluta blogga där av diverse skäl, och så då möjligheten att försöka komma igång här!
Jag hoppas att det upskattas lite, och att det hjälper Josefine lite med uppdateringen!

Jag rider en timme i veckan i en grupp med två ryttare till och rider oftast samma häst, och rider då främst dressyr. Deltar ofta i klubbens programridningar och klubbmästerskap i dressyr, men "tävlar" inte på "riktigt" i.om. att jag, 1) inte har egen häst, och 2) att min klubb inte ordnat någon grönt kort-kurs än.

Jag har tidigare nämnt namnet "Basilika" i bloggen, och det var fram tills denna julen den hästen jag red främst. Ett 25-år gammalt hlavblodssto som är högt utbildad i dressyren, och en äkta läromästare. Numera rider jag mest "Pepija", ett lettiskt halvblodssto född 1998. Det är också hästen jag är tänkt att starta programridngar osv på.

Jag kommer uppdatera någon gång i veckan om lördagens lektion, och har ni tur så får ni även lite ridsportsmode av mig ;) Kan utlova ett intressant inlägg efter uppkommande lördag, eftersom jag ska ha min första hopplektion på ungefär 4år. (Tränade och tävlade tidigare hoppning relativt aktivt när jag red b/c-ponny, men efter två olyckor blev jag hopprädd..)

Kommentera ♥

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback