Sommartid!

Någon mer än jag som blir lite förvirrad av sommartid/vintertids-ändringarna? Har nog (tror jag) lyckas ställa in klockan rätt nu i alla fall, men det var riktigt segt att gå upp idag, inte så konstigt kanske..! Idag ska jag käka middag på ett slott faktiskt, "farmor och farfar" bjuder som tack för att vi hjälpte till med att städa på deras gård innan de flyttade. Efter det ska jag nog inte göra någonting speciellt, antagligen blir det en liten ridtur om min rygg känns bättre. Hade fotbollsmatch förra lördagen och gjorde någonting dumt då, vet inte riktigt vad, men ont gör det :(

Jag önskar er alla en trevlig söndag, ha det bra så länge :)

/Josefine

Kommentera ♥

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback