Dagens träning - Bulinka

Har fortsatt med "NH-tänket" även idag, och kan säga att Blinkis inte riktigt hade en bra dag idag. Hon var ganska spänd redan från början och valde helt enkelt att inte vara på särskilt bra eller uppmärksamt humör. Men sådant är ju livet - man får acceptera att man kan ha några svackor då och då, och det är ju inte konstigt. Hästar är ju levande varelser och precis som människor kan de ha sämre och bättre dagar. Istället för att försöka tvinga henne till någonting gick jag istället genom hennes man ordentligt, dock är den väldigt lång och ganska sliten just nu, så får ta och klippa iordning den snart.

Jag laddar upp några bilder från dagens "träning", som ni ser var det inte en speciellt ren och fin häst jag hade att göra med. Tog tyvärr inga bilder efter själva borstningen, men resultat blev det i alla fall! Såg också att hovarna hade tagit en del stryk av vilan hon har haft - måste verkas så snart som möjligt och eventuellt sätta på ett par skor, dock tror jag hon klarar sig utan - hennes hovar växer otroligt snabbt och hon har ändå en hyfsat bra hovkvalitét.

blinkis.

blinkisen.

Blinkas man.

Signaturen JT.


Kommentera ♥

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback