Ny bakgrund fixad!

Sådär! Nu är även bakgrunden till bloggen fixad. Efter mycket justeringar och ändringar - ca 2 timmars arbete hehe, är bloggen nu helt färdig - för tillfället i alla fall. Sitter redan och pysslar med en ny header, får väl se när den kommer upp här. Jag suddade ut antalet besök på bilden här nedanför, så kan ni ju enklare se vilken skillnad det är på antalet sidvisningar idag och igår. Jag har kollat nååågra fler gånger på bloggen ;)

sidvisningar.
/Josefine

Kommentera ♥
Postat av: Lina

Sv; ja exakt! :D

2011-12-30 @ 12:36:18
URL: http://bossutveckling.blogg.se/
Postat av: Emma

Du vet om att den röda även visar alla gånger du själv klickat på bloggen? c: Det är dom blå besökarna man ska vara stolt över ;)

2011-12-30 @ 20:12:50
URL: http://emmaslindh.blogg.se/

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback