Svar på kommentar

kommentar.

Hejsan Annie! :)

Då du inte lämnade någon mejladress/bloggadress eller liknande, kan jag inte svara på din kommentar utan att göra ett inlägg här, så därför fixar jag ett inlägg bara för att du ska få svar på din fråga!

Först och främst vill jag bara tacka för berömmet, jätteroligt att höra att du uppskattar bloggen, taack! :) Och sen för att svara på din fråga - ja, jag är väldigt intresserad av NH då jag tycker att det är fascinerande och intressant att han en så bra kontakt med sin häst som möjligt. Det finns ju såklart mängder av böcker och filmer om Natural Horsemanship, och en sida jag skulle rekommendera (om du skulle vilja köpa en bok/film) är equerry.se som säljer en del bra grejer.

När jag läste om NH första gången var jag ca 13-14 år gammal och det var på bilddagboken där jag bevakade en tjej vid namn Norah Kohle (norahkohle.se). Jag tyckte att hon lade upp sådana fantastiska bilder och jag blev genast inspirerad av hennes arbete med sina hästar, så jag sökte efter natural horsemanship på nätet. Jag hittade en hel del bra länkar, och det är egentligen bara att leta sig fram för att hitta det man söker. En sida jag kan rekommendera är parelli.com (dock engelsk), som handlar om Pat Parelli och hans liv med natural horsemanship (Parelli Horsemanship). Han är verkligen otroligt duktig och jag tror att ni alla kan få en del bra information av att kika in på hans sida.

När man börjar med NH säger många att man ska klara av de sju lekarna. Mer om dessa kan ni hitta på exempelvis den här länken: http://hem.passagen.se/maria_m/sjulekarna.htm.


Jag hoppas att du blev nöjd med mitt svar, Annie! Om du ser det här får du väldigt gärna skicka en kommentar med dina åsikter/frågor osv :)

/Josefine

Kommentera ♥

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback