10/4 - 2012

Tänkte bara berätta att idag är det exakt tre år sedan min farfar gick bort, vilket betyder att bloggen antagligen inte kommer att vara speciellt aktiv idag. Jag ber om ursäkt för detta, men vissa dagar är jobbigare än andra och då får man faktiskt prioritera livet irl före datorn. Jag hoppas att ni har förståelse för detta, ska försöka börja uppdatera mer imorgon och fortsättningsvis. Hela april och framförallt de första två veckorna är ganska jobbiga då det har hänt mycket saker i mitt liv under den här perioden, allt behöver inte riktigt nämnas här. Som sagt, jag hoppas att ni förstår att uppdateringen är lite låg idag ♥

cry

/Josefine

Kommentera ♥

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback