4 år

Det har gått exakt 4 år då klockan slår 16;43 idag den 12/4 - 2012.

Jag minns dagen så väl. Jag vaknade mitt i natten eftersom jag hörde dig uppe, du hade tagit några piller och du visste inte vilka vi eller mamma var. Jag hade ingen aning om att det skulle vara sista natten som du fanns här på jorden..

Jag lyckades sova igen och mamma fick dig att gå tillbaka och sova i sängen. När jag vaknade nästa morgon hade jag glömt allting som hade hänt under natten. Du var trött och sov till 11:42 och jag minns när du kom ut genom dörren från sovrummet, lite smått groggy. Du gick upp och åt mat med oss - biffstroganoff med ris, det luktade tvättmedel i huset. Efter maten blev du förbannad och reste dig upp och gick - jag frågade du skulle och det enda svar jag fick var "jag vet inte". Jag tittade när du gick ut genom dörren och du ställde iordning alla utemöbler så att det såg snyggt ut, sedan åkte du och jag visste då inte om att jag aldrig skulle få se dig igen.Timmarna gick men du kom aldrig tillbaka så vi åkte till farmor & farfar, för att gå på en isshow med världens bästa skridskoåkare. Vi var så glada och lyckliga, jag åt gröna sura band med någon rosa gegga inuti. Vi häpnades över hur duktig skridskoåkaren var, Adrian Schultize hette han.

När vi kom hem hade polisen varit efter oss hela tiden men vi hade alltid lyckats vara någon annanstans. När vi åkte till showen hade polisen kommit till farmors hus några minuter senare för att berätta det ofattbara för oss och när vi åkte från farmor hade polisen precis varit hemma hos oss och inte heller då fick vi reda på det. Vi gick och la oss den kvällen med oro i magen, ovetandes om vart du var någonstans. Boss var bara en liten valp och han låg och sov i en bur i mitt rum. Mamma och Jesper låg också i mitt rum bara för att Boss skulle kunna sova ordentligt.

När klockan var 23:57 hade jag nästan somnat och då hörde jag en bildörr smällas igen på utsidan. Jag blev glad för jag trodde att du äntligen skulle komma hem igen. Sen hörde jag en till dörr stängas och mitt hjärta stannade några sekunder. Mamma såg ut genom fönstret och såg två poliser och min morfar komma gående mot huset. Vi fick inte veta vilka som kom utan mamma gick och öppnade dörren. Jag blev orolig och frågade vem det var och mamma kom in och satte sig på min säng, och hon bad mig att sätta mig upp. Det läskiga är att hon sa ingenting och ändå förstod jag precis allt. Du fanns inte längre med oss.

Det har varit en av de värsta tiderna i mitt liv och jag har inte riktigt orkat att prata om detta förrän nu. Ingen vet den här berättelsen mer än jag eftersom mamma eller Jesper inte kommer ihåg alla detaljer, som jag minns in i minsta detalj.  Jag försöker vända tankarna till något positivt och se det som att pappa har det bättre nu och för er som undrar och inte vet så ställde han sig framför ett tåg och tog livet av sig. Det är han som är till vänster på bilden där uppe, en av få bilder som vi har på honom.
 
Jag älskar dig.
Må du vila i frid, älskade pappa ♥

/Josefine

Kommentera ♥
Postat av: Elin

Men nej vilken sorglig historia :( Stor styrkekram till dig!

2012-04-12 @ 19:39:55
URL: http://glasartad.blogg.se/
Postat av: Matilda [myphoto.blogg.se]

Usch vad hemskt! :( Vila i frid.

2012-04-18 @ 10:07:43
URL: http://myphoto.blogg.se/

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback