Anledningen till oaktiviteten...

..Hjärnskakning! Känns som att jag inte har något annat än otur just nu och nu har jag även lyckats få en hjärnskakning. Får inte sitta framför datorn, träna, läsa eller anstränga hjärnan på ca 10-14 dagar, så detta inlägget blir ett litet undantagsfall. Nu vet ni i alla fall varför bloggen har varit lite oaktiv i ett tag och även kommer att vara det ett tag framöver. Ha det bra så länge!

/Josefine

Kommentera ♥
Postat av: Emily

Nej vad jobbigt! krya på dig

2012-04-28 @ 10:46:03
URL: http://ilame.blogg.se/
Postat av: Ella

Ball blogg :D

2012-04-30 @ 14:16:17
URL: http://wennstrom.blogg.se/
Postat av: Emelie

Vilken fin blogg du har! <3

2012-05-05 @ 16:08:03
URL: http://jedressage.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej Moa! Tack för alla dina bra tips ang. finnar :) Det är verkligen drygt... Jag har oxå provat tusen olika produkter men antingen funkar de inte alls eller oxå blir jag jättetorr i ansiktet. Än så länge verkar Formula 10.0.6 funka bra, men har ju bara använt de i en dag än. Ansiktsmasken var jättehärlig :)

2012-05-05 @ 19:44:56
URL: http://livetsomelin.blogg.se/
Postat av: bysaandra hobbyfotograf

hoppas du får en bra fredag! :)

2012-06-29 @ 14:07:21
URL: http://bysaandra.webblogg.se/
Postat av: Gaia

Hi from Italy,

I’m a show-jumping rider. What a beautiful blog!

keep in touch:

http://www.bloglovin.com/sv/blog/3666016/icona-dei-ronchi

2012-07-13 @ 10:48:23
URL: http://www.iconadeironchi.com
Postat av: Sanna Svedin

Hej! Vill du vara med och tävla om att bli veckans blogg? Kommentera "Jag är med" här (http://gottagetdown.blogg.se/2012/september/veckans-blogg.html) för att vara med och tävla.

2012-10-07 @ 14:20:23
URL: http://gottagetdown.blogg.se

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback