Dagens träning

På grund av min rygg så måste jag fortfarande ta det ganska lugnt träningsmässigt. Imorgon (onsdag) kommer det en sjukgymnast till fotbollsträningen, så han ska känna över ryggen lite och sedan ge mig några övningar som jag ska göra för att hjälpa ryggen att stabilisera sig igen. På torsdag ska jag tillbaka till naprapaten igen (för tredje gången nu, suck) och om min rygg inte har blivit bättre ska vi åka till en kiropraktor istället. Jag börjar bli riktigt trött på detta nu då jag inte har fått rida på över en månad, först Blinkas kolik och nu min rygg - usch säger jag bara!

Min träning idag såg i alla fall ut så här;

• 15 min -
Promenadband. Här gällde det att gå i ungefär normal promenadtakt och svänga ganska mycket med armarna för att "lea" upp ryggen och bli varm i kroppen. Sänkte farten något i slutet på grund av lite känningar i ländryggen, men tror ändå att det var en ganska bra "genomkörare" av kroppen.

• 15 min - Crosstrainer. Samma sak här som på promenadbandet, ta det ganska lugnt och använda armarna så mycket som möjligt. Jag älskar verkligen att använda crosstrainer i min träning, tycker att det ger en ganska så varierad träningsmöjlighet (trots att man gör samma sak hela tiden) och man använder verkligen hela kroppen.

• 15 min - Motionscykel. På cykeln var "målet" idag att sitta så rakt som möjligt och bara trampa på, på en ganska låg nivå då. Kändes helt ok under hela den här kvarten och det var nog ett ganska bra pass över lag.

Det är för tillfället ett väldigt lugnt schema, utan större belastning eller motstånd men det är ju åtminstone bättre än ingenting. Om min rygg bara kan bli bättre så småningom ska jag definitivt ta tag i träningen mer nu och dessutom se till att jag får börja rida snart, äntligen! Nu ska jag äta kvällsmat - köttfärspaj och grönsaker - och sedan ska jag titta på Alcatraz som har premiär idag.

/Josefine

Kommentera ♥

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback