Facts of Life

Igår kom nya numret av travronden hem i brevlådan och där hittade mamma en väldigt intressant annons. Hennes f.d. sköthäst - Facts of Life - finns nämligen tillgänglig för betäckning. Med tanke på att mamma har tagit hand om honom under en period så var det ganska roligt att se att han nu är avelshingst och vi har faktiskt funderingar på att låta honom betäcka Monimill, antagligen blir det nästa år dock. Jag tycker det vore fantastiskt roligt då han är en underbart vacker häst och dessutom är det lite roligt för mamma som har haft honom som sköthäst, hur kul vore det då inte att få en liten "mini-variant" av honom?Det var dock ganska svårt att hitta en bild som gör honom rättvisa, men jag fann i alla fall bilden här ovanför. Den är tagen från Axevalla's hemsida och där fanns det även information om "Hingstdagen" (som det var den dagen då bilden togs), och där fanns bland annat Mr Pine Chip med - han är dessutom far till ett av Monimills andra föl. Personligen tycker jag att Facts of Life är en otroligt fin häst och att han är fux med ljus man är något jag verkligen gillar, ovanligt och fint!

/Josefine

Kommentera ♥
Postat av: Anonym

VAR GÄRNA MED I DAGENS BLOGG: http://wickiis.webblogg.se/2012/april/dagens-blogg.html#comment

2012-04-17 @ 13:51:06
Postat av: Emma Elfstrand - hästblogg

Tack för tipset! Låter bra att de finns även i 18 tum :)

2012-04-19 @ 19:31:57
URL: http://elfstrands.se
Postat av: Emily

Fin häst :)

2012-04-19 @ 19:46:07
URL: http://ilame.blogg.se/

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback