Hinderdekorationer

Såg att Hööks hade fått in nya hinderdekorationer på hemsidan. Man kan välja mellan några formade som hjärtan eller några formade som blommor. Som ni ser på bilderna här nedanför så finns de i olika färger och man använder de helt enkelt för att dekorera hinderbommarna. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om detta, kanske kan vara lite gulligt i en viss utsträckning, men det får (i alla fall enligt mig) inte bli allt för många på ett och samma hinder.

Vad tycker ni om dessa hinderdekorationer?
Bildkälla


/Josefine

Kommentera ♥
Postat av: Marie

sv: Tack så mycket :) Jag köpte henne från Piteå förra året, men dom jag köpte henne av hade importerat henne från danmark :)

2012-04-05 @ 11:32:49
URL: http://clarabelelhabiba.wordpress.com

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback