Vilken smäll!

När vi tog in hästarna nyss hände en minst sagt oväntad grej. Harmonie smet nämligen under tråden till hagen när han skulle in och lilla Hugo (snäll som han är) skulle hjälpa till med att valla in Harmonie till sin box igen. Det varken vi eller Hugo räknade med var att Harmo fick en av sina (tyvärr) många kortslutningar i hjärnan och ställde sig och sparkade med bägge hovarna rakt bakåt. (O)turligt nog träffade de Hugo i ansiktet, men precis brevid ena ögat, så han har "bara" ett mindre litet hack i pannan där det saknas päls. En riktigt skakande upplevelse för både hund och matte, men det ser ut att bli bättre i alla fall.

Hugo.

Det här är första gången som det verkligen händer någon olycka när Harmonie är inblandad, men det är inte första gången som han reagerar väldigt oförutsägbart och farligt. Hans beteende kan tyvärr upprepas med vissa mellanrum så vi får helt enkelt se hur det blir i framtiden, ingen vill ju ha en farlig häst men samtidigt vill jag absolut inte ta bort honom. Visst, han är väldigt speciell och det beror antagligen på någon form av traumatisk upplevelse som yngre (enligt tidigare ägare har han stått fastbunden i ett brinnande stall), och det verkar faktiskt inte som att det går att göra någonting åt hans reaktioner.

/Josefine


Kommentera ♥
Postat av: ROXANNA

Men vad söt du är tack :D

2012-04-09 @ 22:34:52
URL: http://sannassanna.blogg.se/
Postat av: sara

tack vad snällt!:))

2012-04-10 @ 00:13:07
URL: http://sarasjobergs.blogg.se/
Postat av: - bbella huuynh ::

godmorgon , hoppas du har fått en bra sömn !

2012-04-10 @ 06:41:46
URL: http://bellahuuynh.blogg.se/

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback