Slutet?

Nu, efter nästan ett år, skriver jag mitt förmodligen sista inlägg på equestrian. Jag har efter flera månaders tänkande och klurande kommit fram till att jag snart kommer sluta rida.
Ridningen har varit en stor del av mitt liv, hela 10 år nu. Jag har aldrig haft fördelen att bo nära stallet eller ha egen häst, jag har på senaste tiden spenderat 2,5h enkel resa för att rida en lektion på en ridskola jag älskar, för världens bästa tränare på två hästar som betyder. När jag hoppar upp på Basilika eller Pepija känns det som att komma hem, jag kan deras rörelsemönster utan och innan och trots deras egenheter känner jag mig helt trygg.
 
Men på grund av bortprioriteringar, lång resväg och framförallt att mitt andra intresse (nämligen ungdomsledare i en församling i Svenska Kyrkan) tar en stor del av min fritid så känns det helt uppgivet. Den här terminen, från Augusti tills nu har jag ridit 4 gånger. Jag vill verkligen inte sluta, men känns så meningslöst att inte veta om det är lektion eller inte, att smsa tre olika personer (tränare och dem två jag rider med) för att få svar om det är ridning eller inte.
 
Jag sitter och känner mig helt uppgiven, jag har inte tid för medryttarhäst, foderhäst eller egen häst. Jag älskar hästvärlden, att vara i stallet är ett av få ställen där jag känner mig helt trygg och säker på vad jag kan och på mig själv. Jag vill inte ge upp gemenskapen, att utvecklas och kontakten med hästarna med det funkar bara inte längre.
 
Jag får se, men oavsett så har jag insett att driva en hästblogg inte passar mig. Jag har inte den massiva kunskapen att skriva faktainlägg som Josefin har, jag har inte en häst att blogga om dagligen, det enda jag har är hästmodet, men inte ens där är det helt hundra % eftersom smaken är som baken på utseende. 
Jag har valt att ta bort mina blogga på den här bloggen och låta Josefin ta över användaren och kontot. Hoppas ni läser hennes blogg och kommenterar mycket!
 
Lots of love,
Moa som nu bloggar på sin vardagsblogg, www.AngyUnicorn545.tk