HV Polo

Kom precis hem ifrån Skara Hästsport, blev en riktigt rolig stund där, haha. Fick ju en presentkort som "tack för hjälpen" för att jag serverade mat osv på ett kalas, så jag passade på att använda mitt presentkort nu :) Hittade två saker från HV Polo (som rubriken kanske avslöjar), en underbar pikéskjorta och en lite tjockare tröja att ha över den, även den i svart/väldigt mörkt blå. Lägger upp lite bilder här nedanför tänkte jag, dock är kvalitén inte den bästa på grund av att de är fotade med min mobilkamera (iPhone 4).

Vad tycker ni om HV Polo? :)

1

Såhär ser den tjockare tröjan ut på (har en vit skjorta under).
2

Lappen som är i nacken x)
3

Baksidan på den tjockare tröjan.
4

En detalj på armen.
5

Framsidan på skjortan.
6

Baksidan på skjortan.
7

/Josefine

Kommentera ♥
Postat av: S A N D R A S F O T O N

svar: familjen

2012-02-17 @ 16:07:09
URL: http://saandrasfooton.blogg.se/

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback