Dålig uppdatering

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen de senaste dagarna, har helt enkelt haft mycket annat att göra. Tycker dock att det är kul att se att besökarantalet fortfarande håller sig uppe, känns jätteskönt att ni vill klicka er in på bloggen trots att uppdateringen är ganska dålig. Ska göra mitt bästa för att ta tag i det här så att bloggen blir lite roligare att kolla på ;)

Har arbetat i Göteborg hela dagen idag, kom hem vid fem-tiden och var då ganska trött. Har dessutom inte tränat någonting idag (förutom ca 10.000 steg på jobbet), vilket betyder att detta blir min första träningsfria dag för detta året, ajabaja..! Får ta tag i det imorgon kanske, hehe. Sen är det ju fotbollscup hela lördagen också vilket tyvärr kan betyda att det blir dålig uppdatering på grund av det, lär inte vara hemma speciellt stor del av dagen så det kan hända att det kommer upp några tidsinställda inlägg, vi får se!

Nu ska jag försöka göra någonting för att underhålla mig själv de kommande fem timmarna - sen slår klockan två och det är JVM final i hockey för Sveriges del. Brukar egentligen aldrig kolla på hockey, men tycker att det är så kul att Sverige har tagit sig till final, så jag bara ska kolla på det. Någon som har något tips för att hålla sig vaken..? :)

Hästarna

/Josefine

Kommentera ♥
Postat av: hanna löfgren

Åh, vad fin blogg du har!

2012-01-05 @ 22:04:00
URL: http://treryttares.blogg.se/

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback