21/3 - 2012

Hej på er ;)

Ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag har varit borta så länge utan att säga någonting, men jag lovar er att jag har en bra anledning. Bulinka har nämligen haft kolik/fick det för ca två veckor sedan, och det är först nu den senaste som det börjar gå över igen. Det har också varit massa krångel med försäkringen så i början av 2011 slutade den tydligen att gälla - trots att vi har betalat allting och skicka in alla lappar. Det kan ha att göra med att det var ungefär vid den tidpunkten som min lilla älskade hund Boss gick bort, och att det i samma veva resulterade i att både hund- och hästförsäkringar försvann. Tillbaka till ämnet - en operation på Bulinka hade kostat drygt 100'000 kronor utan försäkringen, så det hade tyvärr inte varit aktuellt att göra den just nu, dessutom är det ingen garanti för att resultatet ska bli bra. Menmen, nu verkar allt ha lugnat ner sig och mamma ska återigen kontakta försäkringsbolaget så att hästarna blir försäkrade igen, det är ju rent ut sagt livsfarligt att inte ha de försäkrade..! Aja, nu vet ni varför jag inte har varit online på ett tag, ska försöka ta tag i detta så snart som möjligt! :)

signatur :>

Kommentera ♥

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback