Hästens evolution

Hade matteprov idag, kan helt ärligt säga att det inte gick speciellt bra (tror jag åtminstone inte). Efter det var det i alla fall dags för dagens andra/sista lektion - biologi. Jag och en kompis håller på med ett forskningsarbete om Hästens Evolution just nu, så allt som rör sig i min skalle för tillfället är alla Mesohippus, Merychippus, Pliohippus och vad tusan alla hästens förfäder nu heter! Ska åtminstone bli lite roligt att skriva mer om dagens hästar, och förmodligen så kommer det även finns med lite rasbeskrivningar - kanske på de hästar jag har så kan man använda de bilderna? ;)

Jag hoppas i alla fall att ni alla får en bra fredag och att ni har en fortsatt bra helg. Eventuellt lägger jag upp något/några fler inlägg ikväll om jag har tid och kommer på någonting intressant att skriva om..!

1

/Josefine

Kommentera ♥

Här nedanför kan du skriva din kommentar. Jag vill dock att du är vänlig nog till att acceptera några få regler innan du skickar.

* Bilderna på bloggen är egenfotade (om det inte står något annat), och därmed skyddade av copyright-lagen ©. Otillåten kopiering/användning av min bilder kommer att anmälas.

* Jag vill inte delta i några tävlingar där man vinner en länkning eller liknande. Har du däremot en tävling där du lottar ut exempelvis ridsportsgrejer, kan jag vara intresserad :)

* Det är copyright © på mina texter och om du vill dela med dig av några övningar jag skriver upp så ta med mitt bloggnamn i ditt inlägg - fråga helst innan du använder någonting som jag har skrivit först. Om du skulle kopiera andra saker jag har skrivit, exempelvis åsiktsinlägg eller någon form av information/fakta som jag har skrivit, kommer du antagligen att anmälas.

* Jag vill inte skicka in frågor till era frågestunder. Anledningen till det är att jag läser de bloggar jag tycker är intressanta, och om jag för första gången klickar in på en ny blogg, varför ska jag då skicka massa frågor som ni ska svara på? Jag vet ju ingenting om eran blogg än så länge.

* Vänliga, trevliga och gärna långa kommentarer mottages gärna. Jag svarar på alla ♥

Ditt namn
Spara uppgifter

Din mail-adress (Den kommer ej publiceras)

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback